vintage and romantic time...

Bine ai venit in lumea mea, o lume plina de nostalgia vremurilor trecute,de zeci si sute de obiecte descoperite si salvate, o lume in care cu un zambet in coltul gurii, afirm frecvent ca"gunoiul unora, este comoara altora"...a ta si a mea... te asteptam in vizita, iar acum ca ai sosit, aseaza-te comod si descopera minunatiile pe care le-am gasit in zestrea bunicilor noastre...cautari febrile in targurile de vechituri din Verona si Barcelona, iar in prezent undeva in nordul Germaniei unde m-am oprit sa imi pun in ordine gandurile, valizele si viata...

miercuri, 29 februarie 2012

Tablouri gherghef/cusute manual

acum aproape 1 an, am achizitionat un stoc important de gherghefuri pe care acum cateva luni am inceput sa le folosesc in diverse proiecte. este timpul sa le prezint...

TABLOU CU INITIALA


PRET 58 ron

acest model de tablou se poate face la comanda cu orice initiala si in combinatiile de culori dorite. de asemenea sunt disponibile mai multe marimi de gherghef. cel prezentat are diametrul de aproximativ 16 cm.

rama este "ïmbracata" in dantela sau satin in culori asortate. pe spate i-am aplicat hartie colorata, pe care se poate adauga un text personalizat sau diverse modele de stampile pe care le pun la dispozitie.


tabloul se poate agata pe perete (singur sau in combinatie cu altele asemanatoare)... sau poate decora o noptiera sau o masuta, alaturi de alte obiecte preferate.

este genul de obiect decorativ pe care eu il adooor, asa ca voi mai prezenta si alte variante ale acestui tablou original.
este un cadou potrivit si original pentru o aniversare, sau un botez...las alegerea in seama voastra.

TABLOU ROMANTIC

PRET : 35 ron

MRS CAT...o pisicuta eleganta care priveste in zare, in asteptarea iubitului...oare o sa apara? Of,dragostea asta...
rama este "ïmbracata" in dantela din bumbac ROZ si se regaseste si in decoratia modelului

iar el este MR CAT...

PRET 39 ron

pentru comenzi ma puteti contacta aici mariposas1001@yahoo.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu